Op zondag 25 februari is de start van een nieuwe tentoonstelling in het heemhuis. De tentoonstelling wordt om 14.30 uur ingeleid door Pieter Koolen. 

Geïnspireerd door het boek “Wie was opa’s opa” heeft de werkgroep een expositie voorbereid, die een inkijk geeft in de genealogie oftewel stamboomonderzoek van diverse families.

Deze tentoonstelling is tevens een eerbetoon aan Anton Vissers†, die hierin heel veel betekend heeft voor de heemkundekring, als initiatiefnemer en medeoprichter van de werkgroep genealogie.

Anton Vissers†

Kwartierstaat

Wie heeft de oudste stamboom? Wie heeft de meeste Deurnese voorouders? We tonen een aantal kwartierstaten en u zult er versteld van staan hoeveel families hun verleden al hebben uitgezocht en in boekvorm hebben verwerkt. 
Waar begin ik, hoe zoek ik, waar vind ik hulp?  Leden van de heemkundekring kunnen gratis hun kwartierstaat laten maken tot 6 generaties!

De tentoonstelling is te zien in het heemhuis, Stationsstraat 73, 5751 HC  Deurne, elke dinsdag van 19.00 tot 21.00 uur en elke 2e en 4e zondag van de maand van 14.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.